Producten

Inbraakbeveiliging


Helaas wordt er in Nederland nog steeds veel ingebroken. U moet er toch niet aan denken dat inbrekers bij u naar binnen komen?

Met inbraakbeveiliging van VHI Beveiliging kunt u ervoor zorgen dat de kans op inbraak aanzienlijk wordt verkleint. Die zekerheid is de realiseren door het opstellen van een goed uitgedacht beveiligingsplan. Hoe sneller een inbreker wordt gedetecteerd, des te groter de kans dat hij onverrichter zake vertrekt.


VHI Beveiliging kan een helder beveiligingsplan opstellen dat perfect aansluit op uw wensen en behoeften. We denken actief met u mee over beveiligingsmaatregelen die effectief zijn en praktisch in het gebruik. Wij doen dit voor zowel zakelijke klanten als particulieren.


Camerabeveiliging


De preventieve werking van camera’s is erg groot. VHI Beveiliging biedt diverse camerasystemen, die perfect op uw situatie of wensen kunnen worden aangepast. U kunt dag en nacht de bewakingsbeelden registreren en benaderen.


Er zijn diverse soorten beveiligingscamera’s voor binnen en voor buiten. Voor de nachtsituatie zijn er camera’s die zijn voorzien van infrarood-technologie, zodat ook ’s nachts duidelijke beelden worden geregistreerd.

Toegangscontrole

Dankzij toegangscontrole kunt u zonder uitgebreide en lastige sleutelplannen heel eenvoudig de toegang tot en in uw pand beheren. U kunt met toegangscontrole van VHI Beveiliging zelf bepalen aan wie u waar en wanneer toegang tot verleend. Het is ook mogelijk het systeem op afstand te beheren.

Een toegangscontrolesysteem is zowel voor de beheerder als de gebruiker zeer eenvoudig in het gebruik. Als er een pas of tag van het systeem kwijtraakt, kunt u deze direct uitsluiten (de toegang tot uw pand ontzeggen). Een stuk makkelijker dan een verloren sleutel, en kostenbesparend!

Toegangscontrole is tevens te combineren met een inbraakalarmsysteem. Hierdoor kunt u ook uw inbraaksysteem volledig en op afstand beheren. Tevens kunt u met een enkele handeling een inbraakalarm uitschakelen en toegang krijgen tot uw pand.